OncReg - Raportare online la Registrul de Cancer Nord-Vest

Pentru creearea unui cont va rugam sa luati legatura cu Registrul de Cancer Nord-Vest la adresa de e-mail dana.coza@iocn.ro
Puteti testa aplicatia folosind un cont special in acest scop: Utilizator: Guest Parola: vizitator
Nou: Platforma online de raportare a Registrului National al Cancerului la Copil in Romania (RNCCR) -  Oncped.iocn.ro
 Aplicaţia de raportare online la Registrul de Cancer Nord-Vest este destinată să ofere o interfață extrem de versatilă pentru colectarea de date și un lexicon mai sofisticat, care va ajuta la automatizarea identificării datelor de cancer, făcându-l un instrument puternic în îmbunătățirea controlului cancerului în regiunea de NV a României, prin oferirea de mijloace pentru a evalua eficiența programelor de screening și de a identifica tendințele în incidenţa şi mortalitatea cancerului, prin eșantionare adecvată.

Mai mult, portalul nostru va oferi acces în timp real la date patologice bine structurate pentru profesioniştii din domeniul sănătăţii interesaţi în evaluarea și monitorizarea tendințelor în incidenţă, prevalență, supravieţuire şi mortalitate, precum și pentru structurile de sănătate implicate în procesul de luare a deciziilor, care pot lua măsuri de prevenire și control.

În design-ul aplicatiei, am urmărit îndeaproape liniile directoare și recomandările EUROCOURSE, precum și expertiza partenerului norvegian Cancer Registry of Norway

Setul de date minim obligatorii a fost proiectat în conformitate cu reglementările în vigoare din România (formular de notificare ONC). Elemente suplimentare ale datelor vor fi propuse și puse în aplicare, în scopul de a îmbunătăți funcționalitatea și performanța registrului de cancer și pentru a facilita interfațarea cu programele de screening. Orice unitate sanitară care raportează cazuri de cancer îşi poate constitui prin această aplicaţie propriul Registru Instituţional de Cancer.

Problemele cu privire la confidențialitatea datelor, protecţie şi securitate sunt adresate în conformitate cu legile românești și Regulamentul nr. 679/2016  privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (GDPR). Pentru mai multe detalii vă invităm să consultați periodic Politica de Confidentialitate.


 
Copyright © 2018 IOCN - RRC NV. Toate drepturile rezervate.  Politica de Confidentialitate